W dniach 12-14 sierpnia odbędzie się pierwszy Zakopiański Festiwal Literacki „Pod Tatry tylko z książką". W sobotę 13 sierpnia z czytelnikami spotka się Wojciech Jagielski, wybitny pisarz i reporter, laureat…
W dniach 12-14 sierpnia w Zakopanym odbędzie się pierwsza edycja Festiwalu Literackiego. Co myślą o pomyśle zorganizowania festiwalu pod Tatrami pisarze? Oto kilka opinii…
czytaj więcej
Spotkania ze znanymi pisarzami, plenerowa czytelnia, targi książki i oczywiście panorama Tatr. W Zakopanem startuje nowy festiwal literacki. Jeśli wierzyć medialnym doniesieniom, w te wakacje Podhale przeżywa prawdziwe turystyczne oblężenie.…
W Zakopanem, w dniach od 12 do 14 sierpnia 2016 roku nastąpi debiut ciekawej inicjatywy - ”Zakopiańskiego Festiwalu Literackiego”, którą promuje hasło „Pod Tatry tylko z książką”. Urząd Miasta Zakopanego, organizator…
W dniach 12-14 sierpnia 2016 r. po raz pierwszy odbędzie się Zakopiański Festiwal Literacki pod hasłem "Pod Tatry tylko z książką". Zakopane w ten sposób nawiązuje do swoich bogatych tradycji…
W dniach 12-14 sierpnia 2016 r. po raz pierwszy odbędzie się Zakopiański Festiwal Literacki pod hasłem "Pod Tatry tylko z książką". Zakopane w ten sposób nawiązuje do swoich bogatych tradycji…
W dniach 12-14 sierpnia 2016 r. po raz pierwszy odbędzie się Zakopiański Festiwal Literacki pod hasłem „Pod Tatry tylko z książką”. Zakopane w ten sposób nawiązuje do swoich bogatych tradycji…
W tym roku po raz pierwszy odbędzie się Zakopiański Festiwal Literacki pod hasłem „Pod Tatry tylko z książką”. W ten sposób Zakopane nawiązuje do swoich bogatych tradycji artystycznych i literackich.…
W dniach 12-14 sierpnia 2016 r. po raz pierwszy odbędzie się Zakopiański Festiwal Literacki pod hasłem „Pod Tatry tylko z książką”. Zakopane w ten sposób nawiązuje do swoich bogatych tradycji…
W piątek w Zakopanem rozpoczął się pierwszy Zakopiański Festiwal Literacki. Oficjalnego otwarcia o godz. 15.00 dokonał Burmistrz Miasta Zakopane Leszek Dorula wraz z Zastępcą Agnieszką Nowak-Gąsienicą. Spotkali się oni z…